Om oss

BHB Bygg AB är ett väletablerat och komplett byggföretag med 20 års erfarenhet som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnation, snickeri, renoveringar och tillbyggnader. Vårt företag arbetar även med nyproduktion och attefallshus från grunden till färdigproducerat byggnad. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i hela Stor-Stockholm med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

 

Kvalitet och noggrannhet

Företaget har genom välutförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten för bästa möjliga resultat. BHB Bygg AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar.

 

Byggtjänster vi utför

– Kök & Badrum
– Ombyggnader & Renoveringar
– Tillbyggnader
– Uteplatser och Altanbyggen
– Trädgårdsarbeten och Stensättning
– Golv- & Takläggning
– Måleri och inredning
– Service och Reparationer

 

Garanti och Kundnöjdhet

BHB-bygg AB innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, momsregistrering, arbetsgivarregistrering- och ansvarsförsäkring samt god ekonomi. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget har F-Skattsedel.

 

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.